هوشنگ آموزش فهمیدن بلاک بودن یا نبودن در لاین مسنجر اندروید

فهمیدن بلاک بودن یا نبودن در لاین
– به صورت پیشفرض این امکان در مسنجر لاین وجود ندارد که شما تشخیص دهید که توسط فرد مقابل بلاک شده اید یا خیر یکی از راه ها این است که در صورت بلاک شدن پست های قسمت home فرد مورد نظر برای شما نمایش داده نمیشود که احتمال دارد فرد مورد نظر قسمت تایم لاین را از شما مخفی کرده باشد یا اصلا پستی نداشته باشد.
برای فهمیدن این که بلاک شدین یا خیر شما باید یک چت اجباری درست کنید. یعنی بدون دعوت چت درست کنید که برای این کار میتونید از آموزش زیر استفاده کنید
بعد از درست کردن چت در صورتی که فرد یا ایدی مورد نظر وارد چت شد یعنی شما را بلاک نکرده در صورتی که به چت دعوات نشد یعنی شما را بلاک کرده است
ایادر هنگام بلاک کردن شخص شخص عکسهای پروفایل را میبیند